Tablets

Tegra Note 7

AYNI HAYATIN HIZINDA KEŞFEDİN






Bir ZOTAC Tegra NOT 7 tablet alın ve mükemmel seyahat arkadaşı ile yola çıkın. Size olağanüstü işlem gücünü vermenin yanında 7 inç bir parlak ekran, yaratıcı ve sezgilere hitap eden tasarımın tümünü şık bir her yerde kullanabileceğiniz rahat kullanım için dizayn edilmiş bir halde sunmaktadır. En son oyunlarda son hız ilerleyin. Nefes kesen fotoğraflar çekin. Tek bir şarj ile sekiz saate kadar HD video izleyin. Tüm favori müzikleriniz içinde odayı doldurup patlatan NVIDIA PureAudio™ ile kaybolun.

Herşey Daha Hızlı

Oyun, video ve web gezintisi performansı hayata süper hızlı NVIDIA Tegra® 4 çekirdek ile çok daha hızlı gelmektedir. Sürükleyici ses, uzatılmış pil ömrü ve Tegra oyun kolları için yapılmış daha uzun ve heyecanlı mobil deneyim.

Yaratıcılıkta Özgürlük

Çok hassas NVISIA DirectStylus™ kalemi kullanarak yaratıp oluşturmak neredeyse uçmak gibi olacak. Daha önce hiçbir tablette görmediğiniz bir şekilde elinize oturacak kusursuz ve düzgün hatlara sahip.

Fotoğraf Sihiri

En zorlu ışık durumlarında bile mükemmel fotoğrafı çekmeniz için HDR teknolojisi yanınızda. Renkler, yüzler daha netleşecek ve tüm resmi gerçeten gözdüğünüz bir şekilde çıkaracak. Tüm anları yakala, çek ve paylaş.

Gürleyen Medya

En ileri medyaları bile rahatlıkla oynatan olağanüstü videolar ve duvar titreten sese tanık olun. İster HD video izleyin yada en favori müziğinizi dinlerken çılgınca hızla Tegra 4 işlemcisi ve NVIDIA PureAudio™ stereo ön hoparlör çıkışları sizi olayın tam ortasına koyacak. Oyun oynamayı severmisiniz? NVIDIA TegraZone™ üzerinden en son Tegra optimize oyunla için mükemmel bir oynama şeklidir.
You can compare up to 4 Items.
Compare
Results: 1-4 of 4

ZOTAC Tegra NOTE 7 Slide Cover

Color
Texture
Black
Soft touch

ZT-TNC01-10L

[Product Details...]

ZOTAC Tegra NOTE 7

Processor
System Memory
Display
Camera
Storage
Networking
Quad-core ARM Cortex A15, with fifth battery saver core
1GB DDR3
1280x800 7-inch HD IPS LCD
VGA front-facing camera + 5MP rear facing camera
16GB internal with Micro SD expansion (up to 32GB)
802.11b/g/n + Bluetooth 4.0LE

ZT-TN701-10A/B/E/J

[Product Details...]

ZOTAC Tegra NOTE 7 DirectStylus

Color
Texture
Black
ZT-TNS01-10L

ZT-TNS01-10L

[Product Details...]

Results: 1-4 of 4
Copyright © 2007-2024 ZOTAC. All Rights Reserved.
TOP