У пакет ZOTAC Boost 2 Go входять три застосунки для захисту інформації, резервного копіювання та відтворення HD-контенту,які значно розширюють можливості планшетів ZOTAC. Збагачуйте свій досвід використання планшетів

organize

Nero BackItUp


Для користувачів планшетів ZOTAC процес резервного копіювання даних буде максимально простим та легким завдяки пакету Nero BackItUp mobile. Програма дозволяє автоматизувати виконання резервного копіювання та відновлення фотографій, відео- та аудіозаписів, контактів та повідомлень. Користувач лише повинен обрати місце для збереження резервної копії, та Nero BackItUp виконає усі інші необхідні дії. Цей гнучкий застосунок для резервного копіювання дозволяє зберігати архівні дані на зовнішніх носіях (карти пам'яті micro SD), на комп'ютері користувача та у хмарному сховищі. Користувач отримує у своє розпорядження хмарне сховище об'ємом 5 ГБ (розмір якого можна збільшити за окрему платню), яке доступне у будь-який час з будь-якого комп'ютера, що має Інтернет оглядач.

entertain

XBMC Android

Перетворіть планшет на хаб для цифрових розваг завдяки медіа центру XBMC з відкритим кодом. Пакет XBMC максимально спрощує відтворення цифрового аудіо- та відеозаписів, де б вони не були розташовані: на флеш-носії, карті пам'яті, у внутрішній пам'яті пристрою чи у домашній мережі.
protect

Bitdefender Mobile Security

Програмне забезпечення Bitdefender Mobile Security захищає планшет ZOTAC від вірусів та шкідливого ПЗ, а також забезпечує безпеку під час роботи у Інтернеті та навіть може допомогти власнику у випадку крадіжки чи втрати пристрою. У склад пакету увійшли: утиліта Privacy Advisor, яка відстежує фонову системну та мережеву активність встановлених на планшеті застосунків; програма Bitdefender Anti-Theft, яка у випадку крадіжки чи втрати планшету дозволяє дистанційно блокувати його чи стерти усю інформацію, що зберігається на ньому, а також встановити місцезнаходження комп'ютера та відіслати на нього повідомлення; застосунок Web Security, що інформує користувача відносно потенційно небезпечних веб-сайтів, що можуть містити шкідливий контент.
Copyright © 2007-2024 ZOTAC. All Rights Reserved.
TOP